Novice, ponudbe

Gorenjski sonček je sodoben večstanovanjski objekt na Jesenicah, ki zagotavlja kakovost bivanja, saj s svojo okolico nudi stanovalcem vse, kar potrebuje.
Na južni strani objekta se razprostira urejena zelenica z otroškim igriščem, v neposredni bližini stanovalce čaka živahnost mestnega jedra: šola, vrtec, občina, upravna enota, železniška postaja, nakupovalno središče in območje Stare Save, ki je z obnovo postalo kulturno središče Jesenic.

Za vse, ki jih zanima nakup stanovanja v novi soseski, smo pripravili ogled vzorčnega stanovanja, ki so ga opremili in dekorirali strokovnjaki z Lesnine.

Soseska zajema štiri večstanovanjske objekte, ki zajemajo 62 stanovanj s prekrasnim pogledom na Mežaklo. Na voljo so tlorisi od 38,50 m2 do 128,90 m2 neto tlorisne površine. V kleti je 47 notranjih parkirnih mest in zunaj 66 ter polnilna postaja za električna vozila. Posamezni objekt je oblikovan enotno kot sklenjena celota in je z drugimi objekti povezan s skupno podzemno garažo in kletjo, v kateri so shrambe, kolesarnica in drugi pomožni prostori, v nadzemnih etažah pa so stanovanja.  62 stanovanjskih enot sestavlja: 23 enosobnih stanovanj, 24 dvosobnih, 3 dvoinpolsobna, 9 trosobnih in 3 štirisobna stanovanja. Cena na m2 z upoštevanim DDV znaša od 1.250 do 1.350 EUR/m2.

Posamezna stanovanja so prilagojena osebam s posebnimi potrebami. Dostopi za pešce so mogoči z južne, severne in zahodne strani objekta, za vozila pa je urejen dovoz po interni dovozni poti in novi povezovalni cesti, ki poteka ob novem stanovanjskem naselju. Na severni strani so parkirne površine, namenjene obiskovalcem. Dostop do mestnega jedra je omogočen prek novega nadhoda, ki povezuje več desetletij ločeni severni in južni del Jesenic, tam pa pešpot vodi od prireditvenega centra čez železniško progo in se nadaljuje po območju Hrenovce do muzejskega kompleksa Stara Sava.

Posebna pozornost objekta Gorenjski sonček je namenjena vgrajenim materialom, videzu objekta, varnosti in okolici, ki je popolna za vse ljubitelje narave, pohodništva ali smučanja, saj je v bližini vse za sprostitev, šport in rekreacijo.

Sodobna stanovanjska soseska Gorenjskega sončka bo prepričala vse, ki znajo ceniti prostorna in svetla stanovanja ter prednosti bližine narave, bližino mesta in hiter dostop do avtoceste.

Za kupce stanovanj Gorenjskega sončka je ugodno ponudbo stanovanjskega kreditiranja pripravila Abanka. Ogledate si jo lahko na povezavi:  http://www.abanka.si/krediti/ugodneje-do-nepremicnine.

Za več informacij v zvezi s prodajo novih stanovanj in glede ostale ponudbe družbe Anepremičnine smo vam z veseljem na voljo na številki 01 307 86 07 ali 040 559 991.

Povezava do spletne strani Gorenjskega sončka:  http://www.gorenjski-soncek.si       

Hitri kontakt

Potrdi >  
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?