Novice, ponudbe

Danes se je na Jesenicah odvila slovesna otvoritev nove stanovanjske soseske Gorenjski sonček, katero so s svojo prisotnostjo počastili številni Jeseničani. Prireditev je s svojim uvodnim govorom odprl jeseniški župan Tomaž Tom Mencinger, ki je prisotnim dejal, da je gradnja soseske svoj doprinos h kakovosti življenja pokazala že z gradnjo nadhoda nad železniško progo. Ta je namreč ponovno povezal severni in južni del Jesenic in omogočil dostop do mestnega jedra, korak pa lahko občane po pešpoti ponese preko območja Hrenovce do muzejskega kompleksa Stara Sava.

Prave prednosti soseske bodo vsekakor v polnosti doživeli prav njeni novi stanovalci, saj je ta zasnovana kot celosten bivanjski prostor. Umeščena je v privlačno urbano lokacijo, nudi pa številne možnosti prostočasnega pobega v naravo. Soseska zajema štiri večstanovanjske objekte, skupaj pa ponuja 62 stanovanj s prekrasnim pogledom na Mežakljo. V kleti je 47 notranjih parkirnih mest in zunaj 66 ter polnilna postaja za električna vozila.

Projekt gradnje nadhoda, dostopne ceste in soseske Gorenjski sonček je vodila družba Anepremičnine, gradbena dela je izvajala družba Kolektor Koling, nadzor pa je izvajala družba Elea IC. Ob otvoritvi je direktor družbe Anepremičnine d.o.o. mag. Gregor Žvipelj dejal: "Zelo smo veseli, da lahko stanovalcem ponudimo višjo kakovost bivanja v tej prijetni in varni stanovanjski soseski Gorenjski sonček. Poleg izgradnje soseske je družba uredila tudi povezovalne ceste, poti in nadhod čez železniško progo. Nova infrastruktura pomembno prispeva k izboljšanju kvalitete življenja na Jesenicah, saj se z novimi potmi odpira koridor povezave sever - jug, ki pomembno razgiba ta del mesta in utrjuje oblikovanje novega centra neposredno ob novi stanovanjski soseski Gorenjski sonček."

Na južni strani objekta se razprostira urejena zelenica z otroškim igriščem, saj investitor pričakuje, da bo soseska zanimiva ravno za mlade družine. Stanovanja pa so prijazna tudi starejšim in ljudem s posebnimi potrebami, saj ima vsak objekt dvigalo in dostop do stanovanja tudi neposredno iz varovane garaže oziroma kleti. Vsem kupcem je ob odločitvi za nakup stanovanja zagotovljena tudi individualna obravnava njihovih potreb, ter svetovalne možnosti za opremo stanovanja. V soseski je ravno v ta namen na ogled tudi vzorčno stanovanje, ki je bilo opremljeno skupaj z Lesnino. Vzorčno stanovanje je bilo na otvoritvi na ogled tudi vsem navzočim, ki so z navdušenjem pozdravili pridih minimalizma z domačnostjo. 

S ciljem, da bi stanovanja kar najbolj približali mladim, so v družbi Anepremičnine pripravili posebno ponudbo znižanih cen stanovanj za mlade do 35. let. Več o ponudbi si lahko interesenti ogledajo na www.gorenjski-soncek.si ali osebno vsak torek med 9. in 13. uro ter vsak četrtek med 13. in 17. uro v vzorčnem stanovanju Gorenjskega sončka. Število stanovanj s posebno znižano ceno pa je omejeno.

Vsaka enota (izmed štirih) je zasnovana tako, da stanovalcu ponudi čim več odprtega pogleda in svetlobe, zato bo prepričala vse, ki znajo ceniti prostorna in svetla stanovanja ter prednosti bližine narave, bližino mesta in hiter dostop do avtoceste.

Več informacij:

www.gorenjski-soncek.si

www.anepremicnine.si

Anepremičnine: 01 307 86 07 ali 040 559 991.

Hitri kontakt

Potrdi >  
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?