Novice, ponudbe

Zavedamo se, da je v obdobju osamosvajanja nakup stanovanja ena izmed večjih investicij vsakega posameznika. S ciljem, da bi nakup stanovanj v novi stanovanjski soseski Gorenjski sonček čim bolj približali mladim, smo pripravili posebno ponudbo znižanih cen stanovanj za mlade do 35 let.

Ponudba obsega omejeno število stanovanj in sicer:
- dve dvosobni stanovanji,
- eno dvo in pol sobno stanovanje,
- dvetro sobni stanovanji in
- eno štirisobno stanovanje.

Vsa stanovanja vključujejo balkon ter shrambo v kleti, tri stanovanja pa imajo tudi atrij. Vsa stanovanja imajo notranje in/ali zunanje parkirno mesto.Tlorisi so zasnovani tako, da stanovalcu ponudijo čim več odprtega pogleda in svetlobe, zato bodo stanovanja prepričala vse, ki znajo ceniti prostorne in svetleprostore ter prednost bližine narave, bližine mesta in hiter dostop do avtoceste.

Stanovanjska soseska Gorenjski sonček s svojo infrastukturo (urejena okolica, električna polnilnica, parkirišča in drugo) in lokacijo predstavlja odlično bivanjsko okolje za vse generacije. Nudi varnost družinam, starejšim ljudem in ljudem s posebnimi potrebami, saj ima vsak objekt dvigalo in dostop do stanovanja iz garaže oziroma kleti. Na južni strani objekta se razprostira urejena zelenica z otroškim igriščem. Poleg izgradnje soseske Gorenjski sonček je družba uredila tudi povezovalne ceste, poti in nadhod čez železniško progo. Nova infrastruktura pomembno prispeva k izboljšanju kvalitete življenja na Jesenicah, saj se z novimi potmi odpira koridor povezave sever – jug, ki pomembno razgiba ta del mesta in utrjuje oblikovanje novega centra neposredno ob novi stanovanjski soseski Gorenjski sonček.

Vsem kupcem je ob odločitvi za nakup stanovanja zagotovljena individualna obravnava njihovih potreb, ter svetovalne možnosti za opremo stanovanja. V soseski je ravno v ta namen na ogled tudi vzorčno stanovanje, ki je bilo opremljeno skupaj z Lesnino.

Pogoji za nakup stanovanja v posebni ponudbi za mlade do 35. let so:
- kupec oziroma vsaj eden od družinskih članov je star manj kot 35. let,
- kupec ostane lastnik stanovanja vsaj dve leti.

Količina stanovanj je omejena in velja do prodaje vseh stanovanj v posebni ponudbi.

Stanovanja v posebni ponudbi:

Lokacija
stanovanja
Število
sob
Stanovanjska površina m2
(neto, brez balkona, kleti in atrija)
Balkon
Klet
Atrij
Akcijska cena v EUR
Lamela A, pritličje
2
51,8
da
da
da
79.194,66
Lamela B, pritličje
3
74,9
da
da
da
108.932,82
Lamela B, prvo nadstropje
3
74,9
da
da
ne
98.224,07
Lamela B, mansarda
4
100,1
da
da
ne
128.814,77
Lamela D, pritličje
2
51,8
da
da
da
77.386,18
Lamela D, mansarda
2,5
62,08
da
da
ne
79.064,98


Pohitite in se osebno oglasite v vzorčnem stanovanju Gorenjskega sončka vsak torek med 9:00 in 13:00 uro ter vsak četrtek med 13:00 in 17:00 uro, kjer boste lahko dobili vse dodatne informacije in si ogledali želeno  stanovanje.Dosegljivi smo tudi na telefonskih številkah 01 307 86 07 ali 040 559 991 in elektronski pošti: info.anepremicnine@abanka.si

Več informacij http://www.gorenjski-soncek.si/
 

Hitri kontakt

Potrdi >  
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?