Poslovni prostori Erjavčeva

Nova Gorica  

S.Primorska, Nova Gorica
Cena: 7,00 € / m2

V središču Nove Gorice na Erjavčevi ulici 2 oddamo poslovne prostore. Poslovni prostori so lepo urejeni in dobro osvetljeni. V neposredni bližini objekta se nahaja vsa potrebna infrastruktura.

Poslovni prostori, primerni za opravljanje poslovne dejavnosti, skupaj obsegajo 2.710 m2. Pritlični prostori obsegajo avlo (programiran in nadziran režim dostopa), pisarne, bančno poslovalnico, sanitarije in hodnike. Prvo nadstropje obsega pisarniške prostore, čajno kuhinjo in sanitarije v velikosti 380,02 m2. V drugem nadstropju, ki meri 362,46 m2, se poleg pisarn, sanitarij, hodnika nahaja še sejna soba. Tretje nadstropje v izmeri 350,74 m2 predstavlja pisarniške prostore, tehnične pisarne, hodnik ter stopnišče.  Nadstropja so med seboj povezana z notranjim stopniščem in dvigalom. Nepremičnina je etažirana in vpisana v kataster stavb.

Parkirna mesta se nahajajo v podzemni garaži (19 parkirnih mest). V okolici prevladujejo poslovni objekti in večstanovanjske stavbe. V neposredni bližini se nahaja avtobusno postajališče. Lokacija je primerna za opravljanje poslovne dejavnosti.

Cena za oddajo: 7 EUR/m2/mesec + DDV
Tekoči stroški v najemnini niso zajeti. Najem posameznega parkirnega mesta znaša 35 EUR/mesec.

Poslovni prostori Erjavčeva
Cena: 7,00 € / m2
Šifra: 000514
Vrsta objekta: Poslovni prostor
Lokacija: S.Primorska, Nova Gorica
Velikost objekta: 2.710,00 m2
Leto izgradnje: 2000
Energijska izkaznica: V izdelavi
Kontakt

Breda Štupica

T: +386 40 559 991

Hitri kontakt

Potrdi >  
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?