Privolitev

Privolitev za obdelavo osebnih podatkov v zvezi s prijavo na novice, dogodke in ostale vsebine spletnega mesta www.anepremicnine.si

Datum objave: 22. 5. 2018

Na spletni strani anepremicnine.si je spletna stran v upravljanju Anepremičnine trgovanje z lastnimi nepremičninami d.o.o., Trdinova ulica 4, 1000 Ljubljana, sledimo načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov  (angl. General Data Protection Regulation – GDPR; v nadaljevanju uredba) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Potrebujemo vašo privolitev, da lahko osebne podatke, ki smo jih pridobili z vašo prijavo na naše storitve, uporabljamo, hranimo in obdelujemo za določene namene.
Vse informacije o upravljanju posameznih privolitev najdete v nadaljevanju privolitve za obdelavo osebnih podatkov.

Privolitve, ki se nanašajo na prejemanje elektronskih novic s spletnega mesta www.anepremicnine.si v lasti podjetja Anepremičnine d.o.o..

Z izpolnitvijo obrazca za prijavo na prejemanje elektronskih novic o aktualnih vsebinah in dogodkih našega podjetja se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke.
V tem primeru so to: ime in priimek in e-pošta. Ob prijavi se ima uporabnik možnost strinjati z uporabo osebnih podatkov za naslednje namene:

[1] (OPCIJSKO) Privolitev za prejemanje elektronskih novic o aktualnih vsebinah, novicah in dogodkih našega podjetja in velja do preklica in obsega:
  • uporabo podatkov za pošiljanje občasnih e-novic o aktualnih dogodkih – dan odprtih vrat, ogledi ipd…
  • uporabo podatkov za občasno pošiljanje ostalih vsebin, kot so reportaže iz dogodkov, ipd…

VAŠE PRAVICE NA PODLAGI DANIH PRIVOLITEV

Posameznik lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva, da stalno ali začasno preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov v prej navedene namene. Takšno zahtevo lahko kadarkoli naslovi na e-naslov info@anepremicnine.si in podrobno navede, katere privolitve želi preklicati.

Poleg tega ima tudi naslednje pravice:
  • pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili zbrani v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev
  • pravico do popravka netočnih podatkov, zbranih v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev
  • pravico do »pozabe«, torej izbrisa vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov
  • pravico do vložitve pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov

Postopek uveljavljanja pravic
  • Seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca na e-naslov info@anepremicnine.si.
  • Seznanjen/a sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.
  • Seznanjen/a sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Hitri kontakt

Potrdi >  
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?