Novice, ponudbe

Spletna dražba Unija: Kako do hiše v okolici Novega mesta za 49 tisočakov ali manj

Na spletni dražbi dražbene hiše Unija se boste lahko v četrtek 20. aprila potegovali za stanovanjsko hišo v Straži pri Novem mestu in poslovni prostor v Trbovljah.

Stanovanjska hiša Straža pri Novem mestu
Izklicna cena stanovanjske hiše v Straži pri Novem mestu je določena pri 49 tisoč evrih in se bo na dražbi zniževala. Stanovanjska hiša, ki je bila zgrajena leta 1974, se po navedbah prodajalca nahaja na prijetni in sončni lokaciji z lepim razgledom. Sestavljena je iz treh etaž – kleti, visokega pritličja in mansarde. Skupna površina hiše znaša 222,6 kvadratnih metrov. Poleg hiše bo kupec dobil tudi del pripadajočega zemljišča, ki je po podatkih Gurs veliko 290 kvadratnih metrov. Na njem stoji dobrih 33 kvadratnih metrov velika drvarnica.  Hiša  se prodaja prazna in v njej ni najemnikov.  
Kako se bo zniževala cena?
Dražba z zniževanjem izklicne cene bo potekala v četrtek 20. aprila na spletnem portalu dražbene hiše Unija (https://drazbe.unija.com/) in bo trajala dve uri, od 9. do 11. ure. V praksi dražba z zniževanjem izklicne cene pomeni, da bo računalniški sistem izklicno ceno zniževal v več korakih, dokler prvi od dražiteljev ne bo privolil v ponudbo v določenem koraku dražbe. Cena pa se ne bo zniževala v nedogled, saj lahko podajalec kadarkoli odstopi od dražbe.
Kako vplačati varščino?
Vsi interesenti, ki bi želeli sodelovati na spletni dražbi, bodo morali pred začetkom spletne dražbe plačati tudi varščino. Zadnji rok za plačilo je torek, 18. april, do 9. ure. Vse informacije o plačilu varščine najdete na spletni strani dražbene hiše Unija.
Kako si nepremičnino ogledati?
Stanovanjsko hišo si pred nakupom lahko tudi ogledate. Ogledi so možni ob navzočnosti predstavnika prodajalca. Vse potrebne informacije dobite pri Robertu Vrenku na elektronskem naslovu robert.vrenko@abanka.si.


Poslovni prostor v Trbovljah za 15.500 evrov
Na spletni dražbi dražbene hiše Unija boste lahko 20. aprila kupili tudi poslovni prostor, ki se nahaja v pritličju poslovno-stanovanjskega objekta na Vodenski cesti 10 v Trbovljah. Poslovni prostor je velik 110 kvadratnih metrov, izklicna cena pa je določena pri 15.500 evrih. Na dražbi se bo cena zviševala. Poslovni prostor se prodaja brez najemnika in brez opreme. Ker so nad poslovnimi prostori stanovanja, je poslovni prostor primeren za mirne dejavnosti. Parkiranje je možno neposredno ob objektu.


Za sodelovanje na dražbi bo moral kupec do vključno 18. aprila do 9. ure vplačati varščino. Ogled nepremičnine pa je možen ob predhodnem dogovoru s predstavnikom prodajalca. Več informacij dobite na spletni strani dražbene hiše Unija (https://drazbe.unija.com) ali pri predstavniku prodajalca Robertu Vrenku, ki je dosegljiv na elektronskem naslovu robert.vrenko@abanka.si.


Hitri kontakt

Potrdi >  
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?